Winterbanden op uw lease-auto:
grip op de winterse wegen

Als het kwik daalt, kiezen veel bestuurders van lease-auto's voor winterbanden. Verstandig, want winterse omstandigheden brengen nu eenmaal risico’s met zich mee. Is uw leasecontract inclusief winterbanden? Dan bent u verplicht om deze winterbanden in de periode vanaf november tot en met maart te gebruiken. Heeft er al een bandenwissel plaatsgevonden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de leverancier die de vorige wisseling heeft verzorgd.
 

Bandenwissel voor uw leasewagen

Voor de winterbanden werkt Autoplanning standaard met Profile, maar er zijn ook uitzonderingen. Bijvoorbeeld als het leasecontract is afgesloten via One Stop Lease. Dan kunt u gewoon terecht bij uw merkdealer. Om een afspraak te maken bij Profile klik hier.


Winterbanden moeten soms besteld worden of vanuit een centrale opslag worden aangeleverd. Neem daarom tijdig contact op, liefst enkele weken van tevoren.
 
Wilt u weten waar u terecht kunt voor de bandenwissel of heeft u een andere vraag over winterbanden voor uw zakelijke lease-auto? Bel 036 - 527 87 80, of mail naar sales@autoplanning.nl.