U stuurt, wij regelen. 
Zakelijk auto leasen volgens Autoplanning

Als bestuurder van een zakelijke lease-auto bent u verzekerd van een strakke dienstverlening. Een solide contract. Heldere voorwaarden en richtlijnen. Snelle hulp bij schade en andere situaties. Korte communicatielijnen. Een online persoonlijke pagina met al uw leasezaken. Wij zorgen dat u weet waar u aan toe bent en zorgeloos kunt rijden. Kijk, dat verstaan wij onder moderne autolease.
U stuurt!
 

Zicht op uw lease-auto

Bij Autoplanning heeft u altijd direct inzicht in alles rondom uw zakelijke lease-auto. Al uw documenten, de services en hulpverlening waar u op kunt vertrouwen, belangrijke info voor onderweg, schadegevallen, buitenlandse trips… alles direct bij de hand.
 

Berijdersset

Compleet van start
Autoplanning zorgt dat u volledig voorbereid uw nieuwe leaseauto instapt. U ontvangt alle autodocumenten die u - afhankelijk van de afspraken met uw werkgever - nodig heeft. Zoals een kentekenbewijs, groene kaart, schadeformulier, brandstofpas en een ‘leidraad voor gebruik en onderhoud’.

In deze leidraad voor gebruik en onderhoud kunt u terugvinden wat u bijvoorbeeld moet doen in geval van  schade, onderhoud, reparatie en nog veel meer. De elektronische versie kunt u hier downloaden of raadplegen.
Sluiten

Kentekencard

Bij ingebruikname van uw leaseauto ontvangt u de bijbehorende kentekencard (voorheen deel 1A en 1B van het kentekenbewijs). U hoort dit altijd bij u te hebben als u met de auto onderweg bent. Bij inname van de leaseauto levert u ze weer in.
Bent u de kentekenpapieren, of kentekencard verloren? Neem dan contact op met Autoplanning om een nieuwe kentekencard aan te vragen. U ontvangt u deze kentekencard dan binnen enkele werkdagen.
Sluiten

Buitenlandverklaring

Wilt u met uw leaseauto gaan rijden in de ex-Oostbloklanden, Marokko, de Balkan-landen of Turkije? Dan heeft u een verklaring nodig waarin Autoplanning u toestemming geeft om de auto te gebruiken. U kunt deze buitenlandverklaring aanvragen bij Autoplanning, afdeling Verzekeringen: bel 036 - 527 87 80, of mail naar sales@autoplanning.nl
Wat hebben wij van u nodig?
  • Gegevens over de periode waarbinnen u in het betreffende land(en) gaat rijden.
  • Een leesbare kopie van uw rijbewijs (voor en achterkant).
  • Opgave van het kenteken.
  • Uw volledige NAW-gegevens.
Eventuele kosten die deze aanvraag met zich mee brengt zijn voor rekening van de bestuurder.

Met vragen kunt u contact opnemen met Autoplanning: bel 036 - 527 87 80, of mail naar sales@autoplanning.nl
Sluiten

Groene kaart

Ontvangst groene kaart
De groene kaart is het bewijs dat de leaseauto - met eventuele aanhanger - internationaal WA is verzekerd en dat schade toegebracht aan eventuele derden zullen worden vergoed. Bij een leaseauto van Autoplanning zijn er twee mogelijkheden:
  • De leaseauto is via Autoplanning verzekerd.
    De groene kaart wordt binnen enkele werkdagen na aflevering van de leaseauto rechtstreeks door onze verzekeraar aan de wagenparkbeheerder of bestuurder verzonden.
  • De lease-auto is elders verzekerd.
    In dat geval ontvangt u de groene kaart via uw werkgever of rechtstreeks van de verzekeringsmaatschappij.
Indien u de groene kaart niet binnen enkele dagen na aflevering heeft ontvangen, kunt u een groene kaart aanvragen. Direct een groene kaart aanvragen »
 
Internationale dekking
De dekking van de autoverzekering geldt voor alle landen die op de groene kaart vermeld staan. Voor informatie over andere landen kunt u contact opnemen met Autoplanning, afdeling Verzekeringen: 036 - 527 87 87.

Caravan
In Spanje, Polen en Duitsland moeten caravans en aanhangwagens een eigen groene kaart hebben met het kenteken van de caravan. Deze kunt u bij Autoplanning, of uw eigen verzekeraar aanvragen.
Sluiten
 

Tip

Heeft u een rit naar Duitsland, of Frankrijk in de planning? In sommige Duitse en Franse steden is de Milieusticker verplicht. Kijk hier voor meer informatie.