De MultiTankcard: makkelijk tanken met uw lease-auto

Heeft uw werkgever ervoor gekozen de brandstofadministratie uit te besteden aan Autoplanning? Des te beter. Dan krijgt u van ons de MultiTankcard (MTc). Hiermee kunt u afrekenen bij ruim 3.500 tankstations, waaronder ook onbemande tankstations.

Of u naast brandstof en onderhoudsproducten ook andere zaken kunt afrekenen met de card, hangt af van wat er met uw werkgever is afgesproken. Dit geldt ook voor het online declareren van brandstofkosten die u niet met uw card heeft kunnen afrekenen. Hiervoor verwijzen wij u naar uw wagenparkbeheerder.
 

Compleet inzicht via MTc Driver Dashboard

Als pashouder kunt u direct online de dichtstbijzijnde deelnemende tankstations vinden, uw transacties en declaraties bekijken. Dit kan via internet met de online rapportagetool MTc Driver Dashboard. Deze tool is ook als web app op uw mobiele telefoon te gebruiken. 

Account en pincode aanmaken
Uiteraard is MTc Driver Dasboard goed beveiligd. Voor toegang tot deze handige online tool dient u eerst een account aan te maken. Dat kan via deze link.

Houd uw pasje bij de hand. Na het inloggen kunt u in het menu instellingen de pincode opvragen en vervolgens het pasnummer toevoegen. 
 
Slim tanken
Wilt u weten hoeveel u had kunnen besparen op uw vorige tankbeurt én waar u de volgende keer de goedkoopste tankstations vindt? Op het MTc Driver Dashboard vindt u onder ‘Slim tanken’ een overzicht bij welk station u heeft getankt, wat de laagste en de hoogste prijs in de buurt was.
  1. Log in op uw MTc Driver Dashboard
  2. Ga naar ‘Slim tanken’ (duim omhoog of omlaag)
  3. Vind het overzicht van uw tankgedrag
 
Brandstofpas verloren of gestolen?
Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via de afdeling verkoop op telefoonnummer 036 - 527 87 80.
Wij kunnen de huidige pas per direct blokkeren en gelijk een nieuwe pas voor u aanvragen. U kunt ook altijd de pas zelf online blokkeren via de website van MultiTankcard (www.mtc.nl) als pashouder of via de MTc driver dashboard. U heeft hiervoor het kenteken nodig dat op de pas staat vermeld en de pincode.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de MultiTankcard? Bel 036 - 527 87 80, of mail naar sales@autoplanning.nl.