MultiTankcard: tankgemak voor uw leaserijders én uzelf

Als klant van Autoplanning kunt u de brandstofadministratie aan ons uitbesteden. Een effectieve manier is de MultiTankcard. MultiTankcard is de grootste én goedkoopste tankpasaanbieder in Nederland voor mobiliteitsmanagers, wagenparkbeheerders en leasemaatschappijen. Als marktleider in zakelijke mobiliteit werken zij altijd aan de optimalisatie en uitbreiding van de mobiliteitsdiensten voor de klanten en hun medewerkers.
 

Soorten brandstofpassen

MultiTankcard (nationaal)
Met deze brandstofpas kunnen uw leaserijders tanken bij vrijwel alle tankstations in Nederland, parkeren op straat in de meeste Nederlandse gemeenten en bij Q-Park P+R terreinen/garages, autowassen bij alle wasstraten en bovendien motorolie, antivries, koelvloeistof en dergelijke afrekenen.
 
MTc/DKV Card (internationaal)
Met de combi MTc/DKV Mobiliteitspas kunnen uw medewerkers met hun lease-auto niet alleen tanken in Nederland, maar ook bij meer dan 30.000 tankstations in Europa. Ook kunnen zij bij tolwegen, -tunnels en -bruggen afrekenen.
 
New Motion pas (elektrisch rijden)
Naast de mogelijkheden van de nationale MTc brandstofpas kunnen bestuurders van een elektrische lease-auto met deze pas betalen bij nagenoeg alle publieke laadpunten in Nederland, België en Duitsland. U betaalt alleen voor het gebruik van het laadpunt.
 

Heldere managementrapportage

Als wagenparkbeheerder heeft u volledig overzicht met de online rapportage tool MTc Mobility manager. Hiermee kunt u gemakkelijk en overzichtelijk het verbruik, tank- en rijgedrag van uw medewerkers inzien. Zowel op algemeen niveau als per medewerker kunt u diensten aan- of uitzetten en limieten instellen. Zo voorkomt u misbruik en bespaart u kosten. Daarnaast biedt de MultiTankcard een unieke e-mail service voor rapportage van afwijkend pasgebruik.

Declaratiebeheer
Naast deze rapportagemogelijkheden kunt u met de online tool eventuele declaraties accorderen. MultiTankcard betaalt aan uw medewerker binnen 7 dagen na accorderen en wij verrekenen dit met het brandstofvoorschot. Eén keer per kwartaal wordt het brandstofvoorschot verrekend met de transacties.
 
Inloggen
MTc Mobility manager is uiteraard streng beveiligd met een inlogcode en een wachtwoord.

Inloggen bij MTc Mobility Manager kan via deze link.
 
Heeft u nog geen inlogcode? Dan kunt u deze aanvragen door een e-mail te sturen naar vb@autoplanning.nl.
Bellen kan ook: onze afdeling sales is te bereiken op telefoonnummer 036 - 527 87 87. U kunt hen natuurlijk ook bellen met andere vragen over brandstofpassen voor uw lease-auto's.