Auto Lease Alliance
Lid van Auto Lease Alliance

Autoplanning is lid van de Auto Lease Alliance, een coöperatie van 19 middelgrote leasemaatschappijen. Leden van de Auto Lease Alliance profiteren als geheel – vanuit een sterke marktpositie – maar ook individueel van de verenigde kracht. En daar plukt u de vruchten van.

Onze participatie in de Auto Lease Alliance versterkt ons op een aantal belangrijke punten:

  • Meer inkoopkracht door de duurzame samenwerking vanuit de Alliance met fabrikanten, importeurs, dealerketens en overige leveranciers.

  • Verdere professionalisering door kennisuitwisseling op gebied van automatisering, klantenservice en marktbewerking.

  • Concurrentiekracht door het aanbieden van aantrekkelijke contractcondities, het aan relaties doorgeven van inkoopvoordeel en efficiëntere procesbesturing.

 

U profiteert

Autoplanning geeft al deze voordelen direct door aan haar relaties. Daar profiteert u van. Dit merkt u bijvoorbeeld aan onze klantenservice – een van onze primaire aandachtspunten. Daarnaast geven wij graag steun aan de Auto Lease Alliance omdat deze samenwerking meer evenwicht brengt in de leasemarkt. Ook dat werkt in uw voordeel! Een dominante positie van een of enkele grote marktpartijen is immers zeker niet in het belang van wagenparkbeheerders en bestuurders van een lease-auto.

Voor meer informatie over Auto Lease Alliance, bezoek de website: Auto Lease Alliance