v.a. € 499,00

Honda E Base Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden! (499 euro incl btw per maand)

Aanbod overzichtDeze auto leasen?

Interesse in deze lease-auto? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Bedrijfsnaam
Naam
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
 


Onbezorgd autorijden doet u bij Autoplanning!

U Stuurt deze Honda E al voor slechts € 499 euro incl. BTW per maand! Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden.


Elke Honda wordt betrouwbaar gebouwd, eigentijds vormgegeven en ontworpen om bij u te passen. Autofabrikant Honda leeft voor techniek en houdt van het oplossen van problemen. Dit ziet u dan ook terug in uw Honda. Er is aan elk detail gedacht!

 

De eerste elektische Honda is een feit!. De Honda E oogt sportief en assertief van buiten maar beschikt ook over een enorme hoeveelheid ruimte van binnen. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat in zijn klasse de Honda E de grootste interieurruimte heeft. 
 

De Honda E is leverbaar met een elektro motor en het standaardmodel beschikt over een actieradius van 220 kilometer . De Honda E beloont u dan ook met een sportieve rijervaring en met zijn korte draaicirckel voelt hij zich thuis asl stadsauto.. Hij is alles wat u mag verwachten en meer. Een efficiënte auto in hart en nieren!

 
Naast de uitstekende rijke uitrusting van de Honda E Base is ook de dienstverlening van Autoplanning zeer compleet. Zo bent u als consument beschermd met het Keurmerk Private Lease. Waardoor wij garanderen dat wij open en duidelijke afspraken met u maken. In het leasetarief zijn de volgende componenten standaard opgenomen;
 
* Afschrijving en rente
* WA-casco verzekering (All-risk)
* Reparaties
* Onderhoud
* Zomerbanden + vervanging
* Houderschapsbelasting

* Pechhulp in binnen- en buitenland
* Vervangend vervoer na 48 uur
* BTW

Aan het einde van de contractuele looptijd zullen de eventuele meerkilometers tegen 8 cent per kilometer worden verrekend en het eigen risico ligt op 450 euro per schadegeval. Het is eventueel mogelijk om het eigen risico te verlagen. Heeft u hier vragen of bent u benieuwd naar de overige mogelijkheden die wij aan kunnen bieden? Kijk dan op het prijzenblad of stel persoonlijk uw vraag aan de sales afdeling van Autoplanning. 
Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op de website van Honda.
 Wilt u nog de voorwaarden inzien die van toepassing zijn op onze Keurmerk Private lease aanbod kijk dan op onze website of klik op de volgende link.

Autoplanning kiest de leverende dealer maar zal in contact met u treden om de auto bij de gewenste dealer af te laten leveren.

* Prijzen zijn exclusief metallic lak
* De afbeelding kan afwijken van de aangeboden auto.

* Prijzen geldig tot 15 december 2019
 


 
Honda E Base
Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden!
499 euro incl btw per maand
€ 34.500,00
Elektrisch
8%
A
0 CO2 g/km


Deel: