v.a. € 626,00

Honda CR-V Hybrid Elegance CVT 2WD Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden! (Best verkochte SUV ter wereld!)

Aanbod overzichtDeze auto leasen?

Interesse in deze lease-auto? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Bedrijfsnaam
Naam
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
 

?showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen>

U Stuurt deze Honda CRV Hybrid- Elegance CVT 2WD al voor slechts € 618 euro incl. BTW per maand! Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden.

 

Elke Honda wordt betrouwbaar gebouwd, eigentijds vormgegeven en ontworpen om bij u te passen. Autofabrikant Honda leeft voor techniek en houdt van het oplossen van problemen. Dit ziet u dan ook terug in uw Honda. Er is aan elk detail gedacht!

 

De Honda CRV staat garant voor een responsieve en soepele rit maar is ook een zuinige auto om in te rijden. Tevens beschikt de auto over zeer geavenceerde hybride aandrijflijn. Dit maakt de auto een zeer aangename rijervaring!
Het is dan ook niet voor niets de beste verkochte SUV ter wereld!

 

Naast de uitstekende rijke uitrusting van de Honda CR-V Elegance is ook de dienstverlening van Autoplanning zeer compleet. Zo bent u als consument beschermd met het Keurmerk Private Lease. Waardoor wij garanderen dat wij open en duidelijke afspraken met u maken. In het leasetarief zijn de volgende componenten standaard opgenomen;
 
* Afschrijving en rente
* WA-casco verzekering (All-risk)
* Reparaties
* Onderhoud
* Zomerbanden + vervanging
* Houderschapsbelasting

* Pechhulp in binnen- en buitenland
* Vervangend vervoer na 48 uur
* BTW

Aan het einde van de contractuele looptijd zullen de eventuele meerkilometers tegen 12 cent per kilometer worden verrekend en het eigen risico ligt op 450 euro per schadegeval. Het is eventueel mogelijk om het eigen risico te verlagen. Heeft u hier vragen of bent u benieuwd naar de overige mogelijkheden die wij aan kunnen bieden? Kijk dan op het prijzenblad of stel persoonlijk uw vraag aan de sales afdeling van Autoplanning. 
Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op de website van Honda
 
Wilt u nog de voorwaarden inzien die van toepassing zijn op onze Keurmerk Private lease aanbod kijk dan op onze website of klik op de volgende link.

Autoplanning kiest de leverende dealer maar zal in contact met u treden om de auto bij de gewenste dealer af te laten leveren.

* Prijzen zijn exclusief metallic lak
* De afbeelding kan afwijken van de aangeboden auto.

* Prijzen geldig tot 30 september 2019

Honda CR-V Hybrid Elegance CVT 2WD
Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden!
Best verkochte SUV ter wereld!
€ 43.270,00
Hybrid
-
B
120 CO2 g/km


Deel: