v.a. € 445,00

Honda Civic HB 1.0 Comfort Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden! (445 euro incl btw per maand!)

Aanbod overzichtDeze auto leasen?

Interesse in deze lease-auto? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Bedrijfsnaam
Naam
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
 


U Stuurt deze Honda Civic HB 1.0 Comfort  al voor slechts € 445 euro incl. BTW per maand! Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden.

 

Elke Honda wordt betrouwbaar gebouwd, eigentijds vormgegeven en ontworpen om bij u te passen. Autofabrikant Honda leeft voor techniek en houdt van het oplossen van problemen. Dit ziet u dan ook terug in uw Honda. Er is aan elk detail gedacht!

 

Een groot voordeel aan de Honda Civic is dat het een zuinige auto is om in te rijden en met een optionele CVT wordt hij nog zuiniger. Met de hangeschakelde 6 traps viercilinder-motor heb je een verbruik van 7. Liter per 100 kilometer. Hoewel de Honda Civic een compacte auto is, kun je toch met het hele gezin erop uittrekken. Het nieuwe model heeft zowel voorin als achterin genoeg ruimte zodat iedereen zelf tijdens langere reizen comfortabel mee kan. Honda heeft ook gedacht aan de langere bestuurders. Deze zitten comfortabel achter het stuur!

 

Naast de uitstekende rijke uitrusting van de Honda Civic is ook de dienstverlening van Autoplanning zeer compleet. Zo bent u als consument beschermd met het Keurmerk Private Lease. Waardoor wij garanderen dat wij open en duidelijke afspraken met u maken. In het leasetarief zijn de volgende componenten standaard opgenomen;
 
* Afschrijving en rente
* WA-casco verzekering (All-risk)
* Reparaties
* Onderhoud
* Zomerbanden + vervanging
* Houderschapsbelasting

* Pechhulp in binnen- en buitenland
* Vervangend vervoer na 48 uur
* BTW

Aan het einde van de contractuele looptijd zullen de eventuele meerkilometers tegen 9 cent per kilometer worden verrekend en het eigen risico ligt op 450 euro per schadegeval. Het is eventueel mogelijk om het eigen risico te verlagen. Heeft u hier vragen of bent u benieuwd naar de overige mogelijkheden die wij aan kunnen bieden? Kijk dan op het prijzenblad of stel persoonlijk uw vraag aan de sales afdeling van Autoplanning. 
Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op de website van Honda
 
Wilt u nog de voorwaarden inzien die van toepassing zijn op onze Keurmerk Private lease aanbod kijk dan op onze website of klik op de volgende link.

Autoplanning kiest de leverende dealer maar zal in contact met u treden om de auto bij de gewenste dealer af te laten leveren.

* Prijzen zijn exclusief metallic lak
* De afbeelding kan afwijken van de aangeboden auto.

* Prijzen geldig tot 31 december 2019
 

 

Honda Civic HB 1.0 Comfort
Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden!
445 euro incl btw per maand!
€ 26.345,00
Benzine
-
C
110 CO2 g/km


Deel: