v.a. € 499,00

Mitsubishi ASX Intense Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden! (ASX Intense)

Aanbod overzichtDeze auto leasen?

Interesse in deze lease-auto? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Bedrijfsnaam
Naam
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
 


Onbezorgd autorijden doet u bij Autoplanning!

U Stuurt deze Mitsubishi ASX Intense al voor slechts € 499,- incl. BTW per maand!
 
De Mitsubishi ASX Intense is een rijk uitgeruste Active Cross-over die vele extra’s kent ten behoeven van het comfort en rijplezier. Denk hierbij aan het Keyless Startstysteem, Active Stability, Traction Control en USB aansluiting, De auto is standaard voorzien van 18” lichtmetalen velgen, climate control, cruise control, parkeersensoren achter en is uitgerust met een standaard regen en lichtsensor. De Mitsubishi ASX Intense is dan ook zeer rijk uitgerust en daarnaast scherp geprijst!

 

Naast de uitstekende rijke uitrusting van de ASX Intense is ook de dienstverlening van Autoplanning zeer compleet. Zo bent u als consument beschermd met het Keurmerk Private Lease. Zijn in het leasetarief de volgende leasecomponenten standaard opgenomen;

* Afschrijving en rente
* WA-casco verzekering (All-risk)
* Reparaties
* Onderhoud
* Zomerbanden + vervanging
* Houderschapsbelasting
* Pechhulp in binnen- en buitenland
* Vervangend vervoer na 48 uur
* BTW


Aan het einde van de contractuele looptijd zullen de eventuele meerkilometers tegen 0.09 cent per kilometer worden verrekend en het eigen risico ligt op 450 euro per schadegeval. Het is eventueel mogelijk om het eigen risico te verlagen. Heeft u hier vragen of bent u benieuwd naar de overige mogelijkheden die wij aan kunnen bieden? Stel persoonlijk uw vraag aan de sales afdeling van Autoplanning.  Wilt u nog de voorwaarden inzien kijk dan op onze website van Keurmerk Private Lease of klik op de volgende link.

Autoplanning kiest de leverende dealer maar zal in contact met u treden om de auto bij de gewenste dealer te af te laten leveren.

* Prijzen zijn exclusief metallic lak

* De afbeelding kan afwijken van de aangeboden auto.
* Actie geldig tot 31 december 2019

Mitsubishi ASX Intense
Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden!
ASX Intense
€ 32.990,00
Benzine
n.v.t.
F
131 CO2 g/km


Deel: