v.a. € 255,00

Mitsubishi Spacestar 1.2 Advance Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden! (255 euro incl btw per maand!)

Aanbod overzichtDeze auto leasen?

Interesse in deze lease-auto? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Bedrijfsnaam
Naam
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
 


Onbezorgd autorijden doet u bij Autoplanning!

U Stuurt deze Mitsubishi Space Star 1.2 Advance al voor slechts € 255,- incl. BTW per maand! Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden.

De Mitsubishi Space Star valt direct op met zijn strakke en eigentijdse design. De Space Star biedt ruimte aan 5 personen en is standaard voorzien van een hoog niveau aan veiligheidsvoorzieningen.  De auto heeft veel te bieden voor een aantrekkelijke prijs en is bovendien één van de zuinigste auto’s in zijn klasse. De Mitsubishi Space Star is niet alleen een aantrekkelijke keuze als u kijkt naar zijn CO2 uitstoot ook geniet u van optimaal rijplezier. Dankzij zijn hoogwaardige uitrusting, helder zicht op het verkeer en een in hoogte verstelbare bestuurderstoel zit u prettig en comfortabel in de auto. Dit heeft ook te maken met het interieur van de Space Star. De afwerking van de gebruikte materialen, de ergonomisch gevormde stoel en een verstelbare achterbank maken de Space Star uiterst compleet.
 
De Mitsubishi Space Star behoort tot de meest complete auto’s in zijn klasse en kenmerkt zoals andere Mitsubishi modellen dezelfde kwalitatieve eigenschappen. Wilt u geen handgeschakelde uitvoering? U kunt eventueel kiezen om ook de Space Star in een automatische transmissie (CVT) te krijgen. Op onze prijsbladen staat de meerprijs van de CVT vermeld.
 
Naast de uitstekende rijke uitrusting van de Space Star is ook de dienstverlening van Autoplanning zeer compleet. Zo bent u als consument beschermd met het Keurmerk Private Lease. Waardoor wij garanderen dat wij open en duidelijke afspraken met u maken. In het leasetarief zijn de volgende componenten standaard opgenomen;
 
* Afschrijving en rente
* WA-casco verzekering (All-risk)
* Reparaties
* Onderhoud
* Zomerbanden + vervanging
* Houderschapsbelasting
Pechhulp in binnen- en buitenland
* Vervangend vervoer na 48 uur
* BTW

Aan het einde van de contractuele looptijd zullen de eventuele meerkilometers tegen 0.08 cent per kilometer worden verrekend en het eigen risico ligt op 300 euro per schadegeval. Het is eventueel mogelijk om het eigen risico te verlagen. Heeft u hier vragen of bent u benieuwd naar de overige mogelijkheden die wij aan kunnen bieden? Stel persoonlijk uw vraag aan de sales afdeling van Autoplanning.  Wilt u nog de voorwaarden inzien die van toepassing zijn op onze Keurmerk Private lease aanbod kijk dan op onze website of klik op de volgende link.

Autoplanning kiest de leverende dealer maar zal in contact met u treden om de auto bij de gewenste dealer te af te laten leveren.

* Prijzen zijn exclusief metallic lak

* De afbeelding kan afwijken van de aangeboden auto.
* Actie geldig tot 31 december 2019
Mitsubishi Spacestar 1.2 Advance
Prijs op basis van 10.000 km/jr en 60 maanden!
255 euro incl btw per maand!
€ 15.880,00
Benzine
n.v.t.
B
92 CO2 g/km


Deel: